Ingredients (2 people):
- 1 rajčica, nasjeckana
- ½ luka, narezanog po dužini na polumjesece
- 2 češnja češnjaka sitno nasjeckana
- 1 žličica kapara
- 2 žlice zelenih narezanih maslina
- 1 žličica nasjeckanog peršina
- 2 žlice umaka od rajčice
- 1 žličica maslinovog ulja
- Sol
- Papar
- 2 fileta bijele ribe
- Masni papir za pečenje
- Voda
Preparation time: 17 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: average
Preparation:
U Zdjeli za miješanje pomiješajte rajčicu, luk, češnjak, kapare, masline, peršin, paradajz umak i maslinovo ulje. Začinite solju i paprom po ukusu. Zdjelu poklopite i promiješajte sastojke tako da dobro protresete zdjelu..
Izrežite dva komada masnog papira, a na svaki stavite po jedan komad fileta ribe.
U Tavu za prženje ili wok dodajte vodu i stavite Kuhalo na pari sa masnim papirom i ribom. Pomoću Hvataljki za salatu stavite mješavinu od rajčice povrh ribljih fileta. Poklopite i stavite 12 minuta na srednje jaku vatru.
Additional Note: