Ingredients (4 people):
- 5 rajčica
- 1 crvena paprika
- 1 krastavac
- 1 češnjaka
- 25 ml Xérès octa
- 30 ml maslinovog ulja
- 5 g soli
- 5 g papra
- 1 mali komorač
- 250 ml dobro ohlađenog punomasnog vrhnja
- 1 g sjemenki komorača
- Prstohvat soli i papra po ukusu
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: average
Preparation:
Korištenjem Univerzalnog nožića za guljenje, ogulite sve povrće i izrežite na komade, osim komorača.ul.
Pomiješajte rajčice u Ekstra Chefu za dobivanje glatke smjese (coulisa), a zatim ulijte u Vrč za miješanje 2L.
-
Pomiješajte papar, krastavac, češnjak, ocat i 25ml maslinovog ulja u Extra Chefu, a zatim pomiješajte s
rajčicom u Vrču za miješanje 2l. Začinite po ukusu.
Pomoću Mando Chefa tanko narežite na kriške komorač, posolite malo i pomiješajte s ostatkom maslinovog ulja.
Poslužite gaspacho u staklenim čašama i ukrasite tanko narezanim komoračom i pjenicom sa okusom anisa.
-
PJENICA S OKUSOM ANISA:
1. Istucite vrhnje pomoću Brzog Chefa i završite dodavanjem sjemenki komorača, soli i papra.
Poslužite dobro ohlađeno
Additional Note: